alt

První závod nového ročníku MPL V8 Supercars 2012 je již za dveřmi. Finální verzi modu i okruhu máte na jednom místě v sekci download již nějaký pátek, tak doufáme, že se každý řádně připraví! Závod se zde jel již loni, takže pro většinu pilotů to je známá trať.:) Svá vítězství tu obhajuje Novotný a Jankovský, obě kvalifikace vyhrál Zaleš. 

alt

alt

alt

alt

 

Pojede se 23. a 25.3.2012 a závod je vypsaný na 2x250km tedy 2x78 kol.Jeden závod by měl trvat cca 115minut.

 

Časový harmonogram:

Čtvrtek 22.3.2012

1. Oficiální trénink 20:00-21:30

 

Pátek 23.3.2012

 

2. Oficiální trenink 19:00 – 19:25 (25min)

První kvalifikace 19:30 – 19:50 (20min)

Druhá kvalifikace-rozstřel 19:55 – 20:20 (25min)

Warm Up 20:23 – 20:38 (15min)

Závod 20:40 - 78kol

 

Neděle 25.3.2012

Oficiální trenink 18:00 – 18:25 (25min)

Kvalifikace 18:30 – 18:50 (20min)

Warm Up 18:53 – 19:08 (15min)

Závod 19:10 - 78kol

 

Bude již zde i Safety Car, proto si nezapomeňte řádně nastudovat pravidla o SC, ať nejste překvapení! 

Naviděnou na trati. 

alt

 

 

 

 

 

Komentáře

 
+2 #2 Přemek GLINZ 2012-03-25 19:38
chtel jsem se omluvit za zmatky, ktere jsem zpusobil svym pozdnim prichodem, casovy harmonogram jsem si nezapamatovalal e zavod jsem chtel jet , a pravidla jsem cetl ale lucky dog jsem jednodusse zapomnel.. tak se omlouvam,taky nevim kdo to byl ale s nekym jsem se potkal v zatacce na brzdy kdy jsem spatne odhadnul studene brzdy tak se mu moc omlouvam
 
 
0 #1 Ondřej Zaleš 2012-03-21 23:39
Vzhledem k tomu, že byla resetován okruh, nebude zde platit pravidlo minimálně 50odjetých kol. ;)
 

This content has been locked. You can no longer post any comment.