alt

 První závod po vytrvalostních závodech se kona v Abu Dhabí  a pojede se 28 a 30.9.2012

Oba dva závody se jedou na 43kol. Pneumatiky jsou opět Sprint a Control a bohužel opět nešlo zamknout předělání převodu, proto si jej nastavte na 1:3,5. ;) 


Připomínám schema závodního víkendu 

 

ALL TIMES ARE CET (GMT +1)

 

Čtvrtek/Thursday

 

Oficiální trénink/Practice 20:00 – 21:30 (90min)

 


Pátek/Friday

Oficiální trenink/Practice 19:00 – 19:25 (25min)

První kvalifikace/Qualification 19:30 – 19:50 (20min)

Druhá kvalifikace-rozstřel/Shootout 19:55 – 20:20 (25min)

Warm Up 20:23 – 20:38 (15min)

Závod/Race 20:40


Neděle/Sunday

Oficiální trenink/Practice 18:00 – 18:25 (25min)

Kvalifikace/Qualification 18:30 – 18:50 (20min)

Warm Up 18:53 – 19:08 (15min)

Závod/Race 19:10

 

 

 Let's Go ! ! ! 

 

 

 

This content has been locked. You can no longer post any comment.