alt Předposlední závodní víkend V8 Supercars

Čeká  na jezdce Eastern Creek nebo-li Sydney Motorsport Park. Jede se již tento víkend 19.10. a 21.10.2012. Trať je již nějakou dobu na serveru i v sekci download. 

Schéma závodního víkendu


Čtvrtek/Thursday

Oficiální trénink/Practice 20:00 – 21:30 (90min)


Pátek/Friday

Oficiální trenink/Practice 19:00 – 19:25 (25min)

První kvalifikace/Qualification 19:30 – 19:50 (20min)

Druhá kvalifikace-rozstřel/Shootout 19:55 – 20:20 (25min)

Warm Up 20:23 – 20:38 (15min)

Závod/Race 20:40 36kol


Neděle/Sunday

Oficiální trenink/Practice 18:00 – 18:25 (25min)

Kvalifikace/Qualification 18:30 – 18:50 (20min)

Warm Up 18:53 – 19:08 (15min)

Závod/Race 19:10 56kol

 

Naviděnou na trati!

This content has been locked. You can no longer post any comment.