altMěsíční přestávka V8 Supercars se blíží ke svému konci a je čas na budíček! 

 

Quuensland Raceway v blízkosti městěčka Ipswich hostí další kolo šampionátu V8 Supercars a zároveň otvírá jeho druhou polovinu, která je pro jezdce mnohem atraktivnější.

Než ale dojdu k představení tratě, pojďme si trochu zrekapitulovat její první polovinu. Po slibném začátku, kdy nás jezdilo 25, přišel v Barbagallu propad. Dalo by se říct, že to kopíruje trochu účast v loňsé sezoně. Ale v průměru je účast V8 silnější než loni. Nebudu házet všechno na některé neatraktivní okruhy, jelikož to není zcela jejich chyba. Svůj podíl na tom máme i my, admini, kterým do virtuálního světa vlezly i nějaké osobní věci, které jsou přednější... 

Proto bych chtěl poděkovat těm lidem, kteří se i dál snaží. Bohužel mě trochu zklamalo to, že celá liga stojí na dvou až třech lidech a jedinej kdo se nabídnul pomoct je Patrik Hanko. Ostatní se ,,svezli" s adminama, včetně mě. 

Nu, ale co už... snad si v druhé polivně sezony najdeme čas na report, videosestřih a prožijeme stejně úspěšnou druhou polovinu sezony jako loni.:) 

Cotashire Ipswich 300 se jede již příští týden a to 27. a 29.7.2012


Časový harmonogram

 

Pátek/Friday

Oficiální trenink/Practice 19:00 – 19:25 (25min)

První kvalifikace/Qualification 19:30 – 19:50 (20min)

Druhá kvalifikace-rozstřel/Shootout 19:55 – 20:20 (25min)

Warm Up 20:23 – 20:38 (15min)

Závod/Race 20:40


Neděle/Sunday - pozor posunuto o jednu hodinu z důvodu letní prázdnin!!!

Oficiální trenink/Practice 19:00 – 19:25 (25min)

Kvalifikace/Qualification 19:30 – 19:50 (20min)

Warm Up 19:53 – 20:08 (15min)

Závod/Race 20:10

 

 

alt

alt

alt

 

 

 

 

alt

alt

alt

 

 

Ondřej Zaleš

 

This content has been locked. You can no longer post any comment.

Forum V8 Supercars


  • Nejsou žádné příspěvky k zobrazení.

In the Stands Na tribunách

  • 144 guests
MPL Registrace: 459